Søk

@ Engelsk flagg

aktivitet etter ditt ønske

Tips!

Alle våre faste avgangar og tilbod kan personleg tilpassast.

Eit felles mål om gode opplevingar

Bilete av Bedrifter

Bedrifter

Er du på utkikk etter ein firmatur som skapar eit sterkt fellesskap og samarbeid? Eller kanskje ønsker du å legge neste konferanse til Fjord? Vi kan skreddarsy den riktige opplevelsen for di bedrift, enten du ønsker full-pakke med overnatting, mat og aktivitetar, eller kun aktivitet. Rappellering og Via Ferrata på Zakariasdammen er ein populær aktivitet!

Bilete av Privatgrupper

Privatgrupper

Er vennegjengen eller familien på utkikk etter eit personleg opplegg? Eller kanskje dokke ønske ein av våre faste avgangar kun for dykk sjølv? For private grupper vil det være mogleg å modifisere faste turane etter ønske og behov, som f.eksempel en soloppgangtur til Store Brekketind, eller langhelg på Kilsti Compact Lodge med aktivitetar.

Bilete av Utdrikningslag

Utdrikningslag

Vil du arrangere eit utdrikningslag fylt med action, humor og utfordringer? Å starte dagen med ein rappell ned frå den 100 meter høge Zakariasdemninga kan legge ein god standard for dagen vidare! Vi har fleire fysiske og mentale aktivitetar for å skape ein uforgløymeleg dag - ta kontakt så organiserar vi etter ønske!

SUP Tafjord

Skuleklassar og leirskular

Leirskule på Sunnmøre? I Tafjord har fleire lokale bedrifter gått sammen og tilbyr no ei aktiv veke i klassisk sunnmørsstil, kor friluftsliv, industri, samarbeid og mestring er i fokus. I 2020 gjennomførte vi eit prøveprosjekt, og sidan den gong har vi utvida tilbodet. Vi tilbyr både 4 og 5 dagar med aktivitet for skuleklassar på alle trinn.

Skreddarsaum: steg for steg

  1. Send oss ein uforplikta forespørsel i skjemaet nederst på sida, eller ring.
  2. Vi tek kontakt, og sender deg eit tidsbegrensa tilbod via vårt bookingsystem.
  3. Du aksepterer (eller avslår tilbodet).
  4. Vi sender deg ein betalingslink ved aksept av tilbod.
  5. Guiden kontaktar deg seinast 7 dagar før avreise for siste forberedelsar.

Vi har gode samarbeidsavtaler og bekjentskap med flere lokale aktørar her på Sunnmøre, noko som gjer at våre skreddersydde turar og aktivitetar byr på sterk lokal forankring og skjulte perler. Det er kanskje ein grunn til at Gunnar Garfors nettopp besøkte oss her i regionen?

Send forespørsel

Send forespørsel

Følg oss på @raein.no

Instagram post image Ræin Adventures
Instagram post image Ræin Adventures
Instagram post image Ræin Adventures
Instagram post image Ræin Adventures